Edicions Poncianes«Llibres amb cos i ànima»

Una trobada entre lletres i textures. Llibres únics que t’absorbiran des del tacte fins al sentit. Poesia, grans autors, assaig i molt més.

Novedades

Este nuevo libro de Enric Casasses consta de tres ensayos en verso sobre tres personajes ilustres que han atraído a Casasses: Antoni Gaudí, Niccolò Paganini y Josep Blanch Reynalt. Tres pequeñas obras que repasan tres universos creativos vistos a ojos...
17  
Amb aquest llibre de poemes, el tercer del seu recorregut poètic, Guim Valls vol retre homenatge a una de les seves passions d’infantesa: la mitologia, especialment la grega, i encara més especialment, els monstres que poblen la mitologia grega.
15  
Aquest poemari d’Enric Casasses inclou els poemes que va anar escrivint en diverses llibretes al llarg de tres anys i els dibuixos que els acompanyaven. Es publica amb disseny que busca reproduir el format caòtic i eclèctic de la llibreta escrita i...
24  
Poemes de renaixements, records i canvis; connectats entre si per un cordó umbilical que haurà de tallar el lect
17  

Novedades

Segueix-nos!

Suscríbete a nuestro boletín mensual gratuito, en él encontrarás las novedades, textos de creación de nuestros autores, la agenda de actos… !y mucho más!

Carrito
  • Ningún artículo en el carrito.